0744 668 217 / Strada Caisului 7, Viilor 545400 stoicastoves@gmail.com

Despre Noi – Seminee Stoica

Seminee Stoica – Noi suntem cei care aducem caldura in casa ta!

Fiecare dintre noi a tanjit cel putin o data la ideea de a sta in fata semineului in care mocneste focul, asa cum am vazut mereu in filme. Mergand pe aceasta idee, Seminee Stoica va pune la dispozitie o intreaga gama de seminee si de alte produse care sa schimbe complet aspectul locuintei dumneavoastra si totodata sa incalzeasca spatiul in care locuiti  si sa va creeze confortul necesar.

 

Alegerea unui semineu este foarte importanta deoarece trebuie sa tineti cont de divers aspecte, fie ca alegeti unul pentru locuinta dumneavoastra sau pentru la locul de munca. Un semineu poate fi folosit fie ca un simplu obiect de decor sau pentru incalzirea spatiului dumneavoastra. Poate fi amplasat in orice loc din casa, asigura caldura pentru suprafete mari cu foarte putine lemne, este  absolut sigur de folosit, poate fi realizat sub orice forma si marime, se curata foarte rar si consuma lemn sau gaz in antitati mici, in functie de varianta de semineu pentru care ati optat.

 

            Pentru a functiona, un semineu clasic necesita un focar, materiale calorifuge pentru constructie, decoratii si racord la cos. Un semineu soba necesita pe langa produsul propriu-zis racordul la cos. Daca veti verifica lista noastra de produse veti vedea ca acesta este una destul de vasta astfel incat sa putem satisface fiecare cerinta impusa de catre dumneavoastra. Printre produsele noastre se numara: seminee Flamen, sobe, focare, termofocare, cosuri de fum, precum si alte materiale ce sunt necesare pentru utilizarea si intretinerea unui semineu.

 

Diferenta intre semineu si soba este aceea ca semineul este compus din focar + constructie, pe cand soba nu are nevoie de constructie speciale, ci poate fi mutata, iar instalarea se face foarte repede si foarte ieftin. Dispunem de o gama variata de focare, ce reprezinta partea cea mai importanta dintr-un arzator, fiind incaperea in care arde focul. Este foarte important ca focarul sa fie ales corect deoarece acesta asigura frumusetea flacarilor si incalzirea spatiului.

 

Va asteptam pe pagina noastra pentru a vizualiza toate produsele si pentru a alege ceea ce vi se potriveste dumneavoastra, raportat la bugetul detinut. Daca aveti o idee anume referitor la cum doriti sa arate semineul dumneavostra, suntem deschisi la discutii. In functie de cum doriti sa arate, de bugetul de care dispuneti, noi va vom face o oferta care sa tina cont de toate criteriile mentionate.

 

            Va asteptam!

 

Ce spun clientii nostri …

Am achizitionat un semineu doar din punct de vedere estetic initial, insa trebuie sa recunosc ca in sezonul rece un pahar de vin in fata semineului iti schimba total dispozitia intr-o zi proasta. Recomand echipa domnului Stoica!

Familia Seleș

Mediaș

Multumesc domnului Stoica pentru serviciile oferite. Multumesc pentru promptitudine si pentru ajutorul oferit in vederea montarii semineului. Singur nu cred ca m-as fi descurcat.

Familia Modovan

Tg. Mureș

Va multumesc pentru schimbarea pe care ati adus-o casei mele. Adevarul este ca un semineu este exact ceea ce lipsea casei noastre pentru a arata perfect si pentru a trece usor peste sezonul rece.

Familia Iancu

Sibiu

Virgil Stoica

Strada Caisului, Nr. 7

545400 Sighisoara

Mures

Tel.: 0744 668 217

Fax: 0744 668 217

Email: stoicastoves@gmail.com

© Seminee Mures 2017

X